Yrittäjä haluaa auttaa perheitä pyykkitempauksella – tarjoaa kampaamon pyykkikonetta käyttöön

Raumalainen kampaamoyrittäjä Johanna isotalo tarjosi auttavan kätensä jouluviikolla isojen sähkölaskujen kanssa kamppaileville. Kuva: Juha Sinisalo

Raumalainen kampaamoyrittäjä Johanna Isotalo halusi kantaa kortensa kekoon ja auttaa isojen sähkölaskujen kanssa painiskelevia perheitä.

Isotalo julkaisi Facebookissa ilmoituksen, jossa hän tarjosi jouluviikolla neljälle perheelle mahdollisuutta tuoda pyykit pesuun hänen kampaamonsa pyykkikoneeseen.

Vaikka avulle olisi varmasti tarvitsijoita, ei kukaan ollut vielä tiistaiaamuun mennessä tarttunut Isotalon tarjoukseen.

– Ei valitettavasti ole kukaan ollut yhteydessä. Tämä tuli monelle ehkä hiukan lyhyellä varoitusajalla, Isotalo arvelee.

Isotalolla on Syväraumankadulla Parturi-kampaamo Johanna Marian tiloissa iso yhdeksän kilon pesukone, jonne mahtuu lakanat tai isonkin perheen pyykit.

– Pyykit täytyy itse tuoda ja hakea pois märkinä. Valitettavasti kampaamon tilat ovat rajalliset, joten niitä ei pysty täällä kuivattamaan, Isotalo sanoo.

Isotalo on töissä vielä keskiviikkona ja torstaina aamukymmenestä iltakahdeksaan. Hän kehottaa ottamaan rohkeasti yhteyttä, jos ilmaiselle pyykinpesulle on tarvetta ja ehtii ne kyseisellä aikavälillä pesettämään.

Vaikka kukaan ei tarttuisi tällä kertaa hyvän tahdon eleeseen, haluaa yrittäjä auttaa jatkossakin taloudellisesti tiukilla olevia perheitä.

– Olen ajatellut, että järjestän tällaisen tempauksen mahdollisesti myöhemmin uudelleen, Isotalo toteaa.