Rivi-ilmoitukset

Kauppapuoti on Kaupunkilehti Raumalaisen ilmoituspalsta yksityishenkilöilleEmme julkaise tällä palstalla yritystoimintaan tai ammatinharjoittamiseen liittyviä ilmoituksia.

Katiska ilmestyy keskiviikkoisin. Voit myydä, ostaa ja vuokrata tai ilmoittaa palveluista rivi-ilmoituksena.

Ilmoituksen jättöajat
maanantaina klo 16 mennessä


Rivi-ilmoituksen hinnat (sis. alv)
1 – 2 riviä 12 €
3 – 5 riviä 15 €

Yhdelle riville mahtuu noin 30 merkkiä. Huom. välilyönti tai välimerkki vastaa yhtä merkkiä.

Jätä ilmoitus tästä.

Voit myös tulostaa kupongit tästä linkistä ja palauttaa asiakaspalveluumme.

Ilmoitusten jättötavat 8.1.2020 alkaen
Suositeltavin tapa on käyttää verkkopalvelua (klikkaamalla jätä ilmoitus -linkkiä), jolloin voit suunnitella ilmoituksesi itse ja näet miltä se lehdessä näyttää. Verkkopalvelussa voit maksaa ilmoituksen suoraan tililtäsi verkkopankkitunnuksilla. Käytössä ovat kaikkien pankkien verkkomaksut sekä kaikki yleisimmät luottokortit.

Verkkopalvelun toiminta on testattu Internet Explorerin, Safarin, Mozilla Firefoxin, Chromen ja Operan uusimmilla versioilla. Mikäli toiminnassa esiintyy häiriöitä. tarkista selaimesi versio ja päivitä se uusimpaan. Muista tarkistaa, että käyttämäsi selainversio sallii evästeiden käytön.

Otamme ilmoituksia vastaan myös asiakaspalvelussamme osoitteessa Susivuorentie 2, 26100 Rauma.
Avoinna arkisin klo 8 – 16.

Postitse lähetettäessä mukana tulee olla maksu käteisenä tai kuitti tilitapahtumasta mikäli maksu on suoritettu pankkiin.
Pankkisuoritukset tulee tehdä tilille: FI91 1128 3000 3093 68 NDEAFIHH

Voit tulostaa alta ruudukon, johon voit suunnitella ilmoituksesi. Samalla kupongilla voit jättää ilmoituksen myös Sanomalehti Länsi-Suomeen, jossa ilmoitukset julkaistaan tiistaisin ja lauantaisin.

Ilmoituksen julkaiseminen

Sanomalehti Länsi-Suomi pidättää oikeuden puuttua ilmoituksen tekstisisältöön ja jättää se julkaisematta. Tarvittaessa selkeytämme ilmoituksen luettavuutta ja ulkoasua. Lehden vastuu ilmoituksen poisjäännistä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä on enimmillään ilmoituksesta maksettu hinta. Huomautus virheellisestä ilmoituksesta on tehtävä Sanomalehti Länsi-Suomen asiakaspalveluun 7 vuorokauden kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta tai tarkoitetusta julkaisupäivästä lukien. Mikäli ilmoitus jää pois lehdestä palvelun mahdollisten teknisten ongelmien takia, ilmoitus julkaistaan seuraavassa julkaisussa.