Näin hankit LS-sovelluksen

Länsi-Suomen mobiililaitteille ladattava uutissovellus löytyy Googlen Play-kaupasta ja Applen App Storesta, joista se on ilmaiseksi lukijoiden ladattavissa.

Sovelluksesta löytyy koko ajan päivittyvä uutisvirta tähtijuttuineen sekä selailtava Länsi-Suomen näköislehti. Sovellus pitää sisällään myös Länsi-Suomen erikoisjulkaisut sekä kaupunkilehti Raumalaisen näköislehdet.

Länsi-Suomen sovellukseen päivittyvät myös Lounasrauman listat sekä paikkakuntakohtaiset säätiedot. Sovelluksesta löytyy lisäksi LS-etukortti ja voimassa olevat tilaajaedut.

Näin hankit Länsi-Suomen sovelluksen:

1. Jos olet jo Länsi-Suomen tilaaja ja olet luonut aiemmin tunnukset digipalveluihin kirjautumiseksi, lataa sovellus tai päivitä jo olemassa oleva sovellus uusimpaan versioon.

Jos olet jo Länsi-Suomen tilaaja, mutta et ole aikaisemmin käyttänyt lehden kirjautumista vaativia digipalveluita, luo käyttäjätili täällä. Käyttäjätilin luomista varten tarvitset asiakasnumerosi, minkä löydät tilauslaskusta tai kestotilaajan etukortista.

2. Lataa sovellus Applen laitteisiin App Storesta ja Android-laitteisiin Google Play -kaupasta. Sovellus löytyy nimellä ”länsi-suomi”. Kirjaudu LS-sovellukseen tilisi tunnuksilla (sähköposti ja salasana).

3. LS-sovellus on käyttövalmis!

KYSYMYKSIÄ? Asiakaspalvelumme auttaa maksuttomassa palvelunumerossa 0800 39 8338 (ma–pe klo 8–16) tai sähköpostilla tilaukset@lansi-suomi.fi.