Uusi LS-sovellus on nyt ladattavissa

Länsi-Suomen uusi mobiililaitteille ladattava uutissovellus on nyt julkaistu Googlen Play-kauppaan sekä Applen App Storeen, joista se on ilmaiseksi lukijoiden ladattavissa.

Sovelluksesta löytyvät päivän lehden uutiset sekä juttumuotoisena listauksena että selailtavana näköislehtenä. Sovelluksen näköislehtiarkisto ulottuu aina vuoteen 2005 asti ja arkistosta löytyvät myös erikoisjulkaisut sekä kaupunkilehti Raumalaisen näköislehdet.

Länsi-Suomen sovellukseen päivittyvät myös LS24.fi-sivuston tuoreet jutut sekä paikkakuntakohtaiset säätiedot. Sovelluksesta löytyy lisäksi LS-etukortti ja voimassa olevat tilaajatedut.

Näin hankit uuden Länsi-Suomen sovelluksen:

1. Jos olet jo Länsi-Suomen tilaaja ja olet luonut aiemmin tunnukset digipalveluihin kirjautumiseksi, lataa sovellus tai päivitä jo olemassa oleva sovellus uusimpaan versioon.

Jos olet jo Länsi-Suomen tilaaja, mutta et ole aikaisemmin käyttänyt lehden kirjautumista vaativia digipalveluita, luo käyttäjätili osoitteessa marvamediaportal.fi. Käyttäjätilin luomista varten tarvitset asiakasnumerosi, minkä löydät tilauslaskusta tai kestotilaajan etukortista.

2. Lataa sovellus Applen laitteisiin App Storesta ja Android-laitteisiin Google Play -kaupasta. Sovellus löytyy nimellä ”länsi-suomi”. Kirjaudu LS-sovellukseen tilisi tunnuksilla (sähköposti ja salasana).

3. LS-sovellus on käyttövalmis!

KYSYMYKSIÄ? Asiakaspalvelumme auttaa maksuttomassa palvelunumerossamme 0800 39 8338 (ma–pe klo 8–16) tai sähköpostilla tilaukset@marvamedia.fi.