Citroen pitää välivuoden MM-ralleista

Citroen pitää välivuoden MM-ralleista

Pariisi Rallin MM-sarja ajetaan ensi vuonna ilman Citroenia. Ranskalainen autonvalmistaja aikoo kuitenkin palata MM-sarjaan kaudella 2017.

Citroen sijoittui viime viikolla päättyneellä kaudella valmistajien loppupisteissä toiseksi. Citroenin brittikuljettaja Kris Meeke oli ajajien MM-sarjassa viides ja norjalainen Mads Östberg neljäs. Östberg siirtyy ensi kaudeksi Fordille.

Volkswagen vei kolme ensimmäistä sijaa, kun ranskalainen Sebastien Ogier oli ykkönen ennen suomalaisässä Jari-Matti Latvalaa ja norjalaista Andreas Mikkelseniä.

Viime kaudella täyden MM-sarjan ajoivat Volkswagenin ja Citroenin lisäksi vain Hyundai ja Fordin M-Sport.

MM-hallit ilman venäläisurheilijoita

Lausanne Venäjän yleisurheilijoita ei nähdä vuoden 2016 MM-hallikisoissa, kertoo lähde uutistoimisto Reutersille. Maaliskuussa Yhdysvaltain Portlandissa kisattavat MM-hallit ovat ensimmäinen kansainvälinen kisa, joka jää venäläisiltä väliin maan jouduttua kilpailukieltoon.

Kansainvälinen yleisurheiluliitto IAAF asetti kilpailukiellon viime viikolla, kun syytökset Venäjän laajamittaisesta yleisurheiludopingista nousivat esille maailman antidopingneuvosto Wadan raportissa.

Venäjällä on toivottu kilpailukiellon jäävän muutaman kuukauden mittaiseksi, mutta IAAF vaatii kovia toimia dopingin kitkemiseksi maassa.