Hyvä Länsi-Suomen tilaaja

Tilauksesi sisältää:

1. DIGITAALINEN LUKUOIKEUS

Kaikkiin Länsi-Suomen tilauksiin kuuluu lukuoikeus näköislehteen sekä näköislehtiarkistoon vuodelta 2005.

Näköislehti
Länsi-Suomen näköislehti on printtilehden digitaalinen näköisversio, jota voi lukea zoomaamalla Länsi-Suomen verkkosivuilla. Länsi-Suomen ja Raumalaisen näköislehdet arkistoineen löytyvät täältä.

Jos olet jo Länsi-Suomen tilaaja, mutta et ole vielä aktivoinut digitaalista lukuoikeuttasi, voit tehdä sen aktivointisivulla. Aktivointi tarvitsee tehdä vain yhden kerran ja tarvitset siihen asiakasnumerosi.
Samalla sinun tulee rekisteröityä digipalveluiden käyttäjäksi, jotta voit jatkossa kirjautua sisään omilla tunnuksillasi.

2. MOBIILIETUKORTTI

Kaikilla tilaajillamme on käytettävissään LS-mobiilietukortti. Etukortissa on paljon paikallisia etuja mm. tapahtumiin, ravintoloihin ja palveluihin. Kestotilaajat saavat lisäksi muovisen etukortin, vuosittaiset etukupongit ja erikoisetuja. Mikäli olet jo aktivoinut tilisi, voit kirjautua mobiililaitteella etukorttiin osoitteessa etukortti.ls24.fi. Lisäohjeet mobiilietukortin käyttöönotosta ja voimassa olevat edut löytyvät sivulta ls24.fi/etukortti.

Kaikissa tilaukseesi liittyvissä asioissa palvelemme sinua maksuttomassa palvelunumerossamme: 0800-39-8338 (ma-pe klo 8–16).