Tilausehdot

Länsi-Suomen digitaalinen palveluvalikoima kuuluu veloituksetta kaikkiin tilausvaihtoehtoihin, joissa on mukana painettu lehti. Digitaaliseen palveluvalikoimaamme kuuluvat tällä hetkellä LS-näköislehti sekä LS-näköislehtiarkisto vuodelta 2005. Lisäksi LS-etukortti, jossa on kuukausittain vaihtuvia paikallisia etuja.

Länsi-Suomi on mahdollista tilata ilman painettua lehteä. LS digi -pakettiin kuuluvat kaikki edellä mainitut tuotteet.

Kestotilaus jatkuu ilman eri uudistusta niin kauan kuin itse haluat. Tilaus laskutetaan sovituin välein kulloinkin voimassa olevan hinnan mukaan. Kestotilaus on aina edullisempi kuin määräaikaistilaus. Kerran vuodessa maksettava kestotilaus on edullisin.

Uudeksi kestotilaukseksi katsotaan talous, johon ei kestotilausta ole kuuteen kuukauteen tilattu.

Ilmoitus kestotilauksen irtisanomisesta tai laskutusvälin muuttamisesta tulee olla tilaajapalvelussa viimeistään kaksi viikkoa ennen laskutusjakson päättymistä.

Pohjoismaiden ulkopuolelle Länsi-Suomen painetun lehden voi tilata vain tilaajapalvelustamme, jolloin tilausmaksuun lisätään voimassa oleva postimaksu.

Tilaajapalvelumme palvelee maksuttomassa palvelunumerossa puh. 0800 39 8338 (ma-pe klo 8–16) tai sähköpostitse: tilaukset@lansi-suomi.fi.