16-vuotiaan Samuel Nurmen debyytti Kolmosessa EuPan ilonpilkahdus Paimiossa  – "Puolustuspeli on ollut sellaista, että huhhuh"

Kotijoukkue Haka voitti pelin maalein 4–1 (1–0) ja nousi euralaisten ohi tasaisessa keskikastissa.

| Päivitetty

16-vuotiaan oman kasvatin Samuel Nurmen debyytti Kolmosen tasolla oli Euran Pallon harvoja ilonpilkahduksia torstain vierasottelussa Paimiossa. Kotijoukkue Haka voitti pelin maalein 4–1 (1–0) ja nousi euralaisten ohi tasaisessa keskikastissa.

– Nostan "Sampan" meidän joukkueen parhaaksi pelaajaksi. Hän pelasi todella hyvin sen puoli tuntia, minkä tuli vaihdosta sisään, EuPan valmentaja Kari Latvanen kehui.

Latvanen kuvaili peliä niin, että ensimmäiset 20 minuuttia EuPa oli helisemässä. Vaikeaan jaksoon mahtui Raid Amirin 1–0-maali.

– Sen jälkeen hallitsimme tapahtumia noin 70 minuuttiin asti. Ajattelin, että väännämme täältä hienosti ainakin pisteen, mutta jostain kumman syystä peli lopahti lopussa, Latvanen pohti.

Yhteistyöseura Musan Salamasta apuina olivat tällä kertaa hyökkäyspään Samu-Petteri Mäkelä ja Arttu Virtanen, joka viimeisteli EuPan tasoitusmaalin 55. peliminuutilla.

PaiHan maaleja lätkivät lopussa Yoonis Muse, Mika Scoarnec ja Djibril Lakh.

– Kun on pelaajia, jotka eivät ole pelanneet toistensa kanssa ja joutuvat vielä vähän väärille paikoille, niin tulos näkyy tuossa. Harjoituksissa ei ole ikinä enempää kuin kuusi avauskokoonpanoon pelaajaa. Ei kai kukaan harjoittelisi, jos tämä jalkapallo olisi niin helppoa, että se peli tuosta vaan harjoittelematta toimisi, Latvanen harmitteli.

EuPa onnistui nappaamaan kolmesta ensimmäisestä pelistä tiiviin puolustuksensa turvin viisi pistettä. Nyt rivissä on kolme peräkkäistä tappiota maalierolla 2–10.

– Puolustuspeli on ollut kolmessa viimeisessä pelissä sellaista, että huhhuh. Ei voi kuin katsoa peiliin, Latvanen puhalteli.