18 tunnin kisapäivä toi Raumalle maailmanmestaruuden – eikä vain yhtä!

Eevi Seikkula napsi Santa Susannasta mukaansa tukun MM-mitaleita.

| Päivitetty

MM-kisat olivat Eevi Seikkulalle jättipotti. Kuva: Juha Sinisalo

Raumalainen Eevi Seikkula vietti keskiviikkona lähes 18 tuntia fitnessin MM-kisojen kisapaikalla Espanjan Santa Susannassa.

Se ei ollut turha urakka, sillä siinä ajassa Seikkula voitti artistic fitnessin yleisen sarjan alle 168-senttisten maailmanmestaruuden ja siihen päälle kaikkien pituussarjojen yleismestaruuden.

Lisäksi hän otti yleisessä sarjassa alle 166-senttisissä MM-hopeaa bikini fitnessissä ja 21–23-vuotiaiden artistic fitnessin avoimen sarjan MM-hopeaa.

Lisäksi Seikkula sijoittui 21–23-vuotiaiden alle 166 sentin sarjassa bikini fitnessin viidenneksi.

Kyseessä olivat Seikkulan uran ensimmäiset MM-kilpailut. Ennen kisoja hän linjasi Länsi-Suomen haastattelussa minimitavoitteekseen kuuden joukkoon yltämisen eikä pitänyt mahdottomana sijoitusta kolmen parhaan joukkoon.