8-TIEN TAISTELUPARI: Mika Järvinen vs. Eric Perrin

Tämän illan ennakkona Sport-TPS-otteluun on valittu taistelupari hyökkäys- ja maalivahtiosastolta.

Eric Perrin ja Mika Järvinen kirjaimellisesti taistelevat kaukalossa, kun kultakypärää kantava TPS-hyökkääjä yrittää päästä ujuttamaan limppua Järvisen selän taakse.

Kuva: Vaasan Sport/Maria Sundelin

PERUSTIEDOT
IKÄ:
 27
PITUUS: 185
PAINO: 84
TORJUNTAPROSENTTI: 90,94

URA
LIIGAOTTELUT:
193
KHL-OTTELUT: 25
NHL-OTTELUT: 0

SOME
TWITTERSEURAAJAT: 0
INSTAGRAMSEURAAJAT: 0

"Halusin tulla tänne juuri sen takia, että uskon pystyväni omalla tekemiselläni auttamaan sekä joukkueen että organisaation seuraavalle tasolle." (Kiekko-Pohjalainen 13.4.)

Kuva: Juha Sinisalo

PERUSTIEDOT
IKÄ: 
40
PITUUS: 176
PAINO: 80
TEHOPISTEET: 6+21=27

URA
LIIGAOTTELUT:
476
KHL-OTTELUT: 55
NHL-OTTELUT: 245

SOME
TWITTERSEURAAJAT: 0
INSTAGRAMSEURAAJAT: 0

"Tunteet olivat pinnassa, mutta kun kiekko putosi jäähän, pystyin kokoamaan itseni. Sisälläni oli kyllä koko ajan hieno tunne. Hienoa oli myös se, että pystyimme nousemaan tässä vaikeassa pelipaikassa tasoihin." (TS-Kiekko, kun Perrin palasi Hippokselle TPS:n paidassa 23.9.)

YHTEENVETO: Eric Perrin on kaukaloissa jo vanha kettu, joka on ehtinyt kartuttaa oveluuttaan monissa mittelöissä. Tällä kaudella kultainen kosketus mailaan on purkautunut ropinalla tehopistesarakkeessa, ja mies onkin viihtynyt koko liigan tehokkaimpien pelaajien listan kärkipaikoilla.

Vastustajajoukkueen Mika Järvinen on puolestaan ollut monilla hetkillä joukkueensa tukipilari. Yksi musta hetki kuitenkin sattui viime viikolle, kun veskari jouduttiin vaihtamaan HIFK-ottelussa pois jo ensimmäisessä erässä 4-0-tilanteessa.

Perrin hoitaakin pisteet kotiin tällä mittapuulla suoritustensa tasaisuudella.

Näitä kaveruksia on paha pistää paremmuusjärjestykseen numeroiden valossa. Todellinen taistelu kasitien herruudesta olisi omiaan huipentumaan tämän illan ottelussa voittolaukauskilpailuun, jossa sekä Perrin että Järvinen pääsisivät näyttämään omaa osaamistaan.

Mutta tarvitaanko illan ottelussa jatkoaikaa? Ratkaiseeko jompi kumpi taistelijoista ottelun jo aikaisemmin?

Sport ja TPS ottavat yhteen Vaasassa kello 17.

Lisää aiheesta

Järvinen ja Zapolski loistavat alkukauden TOP5-torjunnoissa