Ahtola odottaa "perus-SaiPaa"

Lukon tiivis ottelutahti jatkuu tällä viikolla, kun SaiPa saapuu tiistaina vieraaksi Kivikylän Areenalle. Lukon ykkösketjun laituri Jerry Ahtola odottaa jälleen kovaa peliä. Lukko on sarjassa viidentenä kymmenen pistettä ysisijaa pitävää SaiPaa edellä. 

- Odotuksissa on niin sanottua perus-SaiPaa, jota on nähty jo pidempään. Kovaa taistelu- ja luistelupeliä, aika lailla jopa samanlaista mitä JYP- ja Blues-pelaavat. He kääntävät peliä nopeasti jos menetämme kiekon, etenkin keskialueella pitää olla hereillä, Ahtola pohtii Lukon nettisivuilla.

Ahtolan mukaan menneen viikonlopun kaksi jatkoaikavoittoa JYPistä ja Bluesista tekivät joukkueelle henkisesti hyvää. Maalintekoon hän kaipasi jämäkkyyttä.

- Omanpään pelaaminen ehkä noissa kahdessa matsissa hieman sakkasi ja toisaalta myös hyökkäyspelissäkin on hiottavaa. Loimme paljon maalipaikkoja, mutta siihen nähden teimme yllättävän vähän maaleja. Maalintekotilanteisiin on löydettävä sellaista tiettyä jämäkkyyttä ja luovuutta, kahdeksan maalia tällä kaudella viimeistellyt hyökkääjä sanoo.