Aika hengähtää - yhden jos toimittajankin

Mies hallin nurkilta jää ensi viikolla lomille ja tämä palsta hiljenee. Hallin nurkilla alkanee ilmetä jälleen liikehdintää, kun Pitsiturnaus lähestyy.

HHH

Kovasti on käynyt liike Lukosta muualle. Petri Vehanen ja Justin Azevedo Prahaan, Charles Bertrand Tepsiin ja Jussi Pesonen Ilvekseen.

Mutta julkaistiinpa sitä oikein suuren maailman malliin sentään yksi jatkosopimus sosiaalisessa mediassa. Lukko kertoi tehneensä nyt loukkaantuneena olevan Teemu Nurmen kanssa kahden kauden jatkosopimuksen.

Joissain medioissa uumoiltiin Numon suuntaavaan joko Jokereihin tai kasvattajaseura Tapparaan, mutta todellisuudessa mies oli raaputtanut pukstaavit jatkopahviin jo marraskuussa.

Hyvä näin!

HHH

Marko ”Mave” Keskinen valmentaa ensi kaudella Suomi-sarjassa pelaavaa Koo-Vee:ta. Sami Lehtisestä tulee puolestaan Suomen Jääkiekkoliiton tuella Rauman Lukon junioreiden taitovalmentaja.

HHH

Vielä yksi ”siirtouutinen”. Rauman Lukon toimistolla työskennellyt markkinointisuunnittelijana ja peleissä median ”emona” toiminut Kaisa Juurinen jättää Lukon. Uudet tuulet puhaltavat kuulemma Turun saaristossa.

HHH

Mukavaa ja huhujen täyteistä loppukevättä ja alkavaa kesää kaikille!