Anrei Hakulinen siirtyy KooKoosta Lukon riveihin: "Kuntoutuminen on käynnissä ja ihan aikataulussa"

KooKoossa viimeiset neljä ja puoli kautta pelannut laitahyökkääjä Anrei Hakulinen saapuu vahvistamaan Rauman Lukkoa 1+1 -mallisella sopimuksella. Hakulisella on sopimuksen toisessa vuodessa pelaajan optio siirtymisestä ulkomaille.

– Lukko on sekä organisaationa että joukkueena menossa oikeaan suuntaan. Tärkein syy miksi tulin tänne on, että nyt kun organisaatio on kehittynyt, Lukolla on joka vuosi mahdollisuus menestyä ja mennä keväällä pitkälle taistellen kirkkaimmasta mitalista, Hakulinen kuvailee.

Edelliskaudella 30-vuotias laitahyökkääjä teki 52:ssa ottelussa 41 pistettä, ja tällä kaudella 47:ssa ottelussa syntyi 35 pistettä kunnes kausi päättyi loukkaantumiseen.

Miten Hakulisen kuntoutuminen on edennyt?

– Kuntoutuminen on käynnissä ja ihan aikataulussa. Pitkä kesä on edessä ja kun syksyllä kiekko tippuu jäähän uuden kauden myötä, olen täydessä kunnossa. Ei sen suhteen ongelmia.

– Kaksi viimeistä kautta KooKoossa olivat loistavia ja nyt seuraava steppi uralla Lukossa on kehittyä kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi. Sellaiseksi, jonka valmentaja voi laittaa milloin ja missä tahansa tilanteessa kentälle. Omat tavoitteet ja unelmat ovat myös ulkomailla. Jos pystyn pelaamaan huippukauden, pääsisin varmasti isompiin ja kovempiin liigoihin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tämä _ei ole_ aprillipila ✋ #Lukko #liiga #JokaPäivä

Henkilön Rauman Lukko Official (@rauman_lukko_official) jakama julkaisu