Antti Raannalla riittää vielä nälkää tavoitella menestystä ja omaa huipputasoa uudessa NHL-osoitteessa – vammakierteeseenkin on löytynyt lupaavanoloinen lääke

Antti Raanta otti tuntumaa Gottippäi-hyväntekeväisyysgolfin vetonaulaksi lahjoitettuun sähköpyörään. Rauman ainoalle NHL-pelaajalle on tehnyt raskaan kauden jälkeen todella hyvää viettää kesää kotimaisemissaan ja vetää happea jääkiekosta. Golfiakin on tullut pelattua. Kuva: Juha Sinisalo

Heinäkuun viimeisenä perjantaina pelattava Gottippäi-golf on Antti Raannalle vähän kuin Pitsiturnaus joskus aiemmin. Kun hyväntekeväisyystapahtuma on järjestetty, Raanta tietää, että on aika kääntää kunnolla katseet tulevaan kiekkokauteen.
Raanta on saanut kesällä kotimaisemissaan kaivatun parin kuukauden irtioton jääkiekkojen torjumisesta. Arizonassa neljättä NHL-kauttaan pelannut maalivahti palasi perheineen Raumalle toukokuun lopulla.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Raumalaisveskarilla jälleen loukkaantumismurheita NHL:ssä

Vain tilaajille Antti Raanta palaisi mielellään Arizonaan, mutta osoite NHL:ssä saattaa vaihtua: "Kai joku ilmoittaa, jos kesän aikana jotain tapahtuu"

Vain tilaajille Ammattilainen on aina valmis, mutta NHL-kauden jatkuminen arvelluttaa Antti Raantaa: ”Tikittävä aikapommi voi odottaa missä vain”