Antti Saarela pelaa ensi kaudella jälleen sinikeltaisissa – "Lähdin nuorempana vähän jääräpäänä tavoittelemaan omaa juttuani"

Antti Saarelaa ei ole kolmeen vuoteen nähty Lukon paidassa. Kuva: Elmeri Elo

Antti Saarela, 20, on ensi kaudella jälleen Lukon mies. Kolme viime kautta Ilvestä edustanut laitilalainen palaa sinikeltaisiin vuoden sopimuksella.

Saarela on ehtinyt edustaa Lukkoakin liigatasolla kahdella kaudella, mutta suurimman osan pääsarjaurastaan hän on toistaiseksi pelannut Ilveksessä.

– Lähdin nuorempana vähän jääräpäänä tavoittelemaan omaa juttuani. Kolmen vuoden aikana tuli kasvettua jonkin verran ja opin nauttimaan pelaamisesta uudella tavalla. Pelipaikalla ei niin väliä: nautitaan kentällä ja tehdään maaleja, Saarela kommentoi Lukon verkkosivuilla.

Viime kaudella Saarela pelasi 37 ottelua tehoin 12+7=19, mutta pelit päättyivät lopulta terveydellisistä syistä kesken. Saarela ei vieläkään ole kunnossa, vaan ainakin heinäkuuhun asti laitahyökkääjän treenaaminen on lähinnä kuntouttavaa.

– Tärkeä sopimus meille. Antti on nuori pelaaja, joka on kehittynyt isoin harppauksin. Tulemme saamaan hänestä tulosyksikön pelaajan. Saarelan luisteluvoima on SM-liigan ehdotonta eliittiä, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo.