Antti Yli-Saunamäki palaa Otanlahteen vastustajan viuhkassa: " Toivottavasti muistavat nimen vielä"

Antti Yli-Saunamäki johti Feran edustusjoukkueen peliä kauden 2016. Keskiviikkona hän palaa Otanlahteen vastustajan viuhkamiehenä. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Keskiviikkona Otanlahdessa pelataan pesäpallopeli, jossa vastustajan pelinjohtaja kuulee varmasti terveisiä kotiyleisön sanasepoilta.

Rauman Feran vieraaksi saapuu sarjanousija Hyvinkää Tahko, jonka peliä johtaa Antti Yli-Saunamäki.

Yli-Saunamäki on tuttu mies Raumalla. Hän tuli Feran pelinjohtajaksi ja urheilutoimenjohtajaksi syksyllä 2015, mutta jätti omasta aloitteestaan pestinsä yllättäen ennen kauden 2017 alkua.

Yli-Saunamäki ehti siis johtaa Lukon peliä kauden 2016, joka päättyi raumalaisjoukkueen osalta tappioon pronssiottelussa.

Feran nykyinen pelinjohtaja Tuomo Pekkala nousi mailamiehestä pelinjohtajan saappaisiin, kun Yli-Saunamäki jätti paikkansa.

– Toivottavasti muistavat nimen vielä, Yli-Saunamäki naurahtaa.

Nousijajoukkue kuuluu ilman muuta niihin yhdistelmiin, jotka Feran pitää pystyä kaatamaan taistellakseen paikasta pudotuspeleissä.

– Peli on molemmille joukkueille tärkeä ja molemmat haluaisivat varmasti saada avausvoittonsa. Yritän lähestyä asiaa pelin kautta, mutta olisihan se tietty mukava esittää pelinjohtajana parastaan Raumalla, Yli-Saunamäki sanoo.

Fera on aloittanut kauden tappioilla Seinäjoen Maila-Jusseille ja Manse PP:lle. Tahko on ehtinyt hävitä kotonaan Porin Pesäkarhuille.

– On ihan sama mikä Rauman ranking on, niin Otanlahti on vastustajille paha paikka pelata. Tulossa on tiukka yhden pinnan peli, jossa se joukkue voittaa, kumpi on kovempi ratkaisuhetkillä, Yli-Saunamäki ennakoi.

Naisten Superpesistä Fera-Tahko Otanlahdessa keskiviikkona kello 18.

JATKA JUTUN LUKEMISTA NÄKÖISLEHDEN PARISSA

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.