Ässät vaihtaa Ari-Pekka Selinin uusvanhaan päävalmentajaan – "Olen todella todella pettynyt, että jouduimme tähän tilanteeseen"

Ässät päätyi antamaan Ari-Pekka Selinille potkut. Arkistokuva: Juha Sinisalo

Ässät tiedotti tiistaina, että päävalmentaja Ari-Pekka Selin ja valmentaja Pasi Arvonen eivät jatka edustusjoukkueen valmennusryhmässä.

– Olen todella todella pettynyt, että jouduimme tähän tilanteeseen. Emme ole onnistuneet saavuttamaan asetettuja tavoitteitamme urheilulliseen menestykseen liittyen ja meidän oli tehtävä tämä muutos, Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen kommentoi.

Ässät on tällä hetkellä Liigan jumbosijalla.

Karri Kivi palaa luotsaamaan porilaisseuraa. Arkistokuva: Juha Sinisalo

Samaan hengenvetoon seura tiedottaa, että uutena päävalmentajana aloittaa Ässien penkin taakse palaava Karri Kivi.

Kivi yhdessä Saku Martikaisen, Timo Turusen ja Jaakko Rosendahlin kanssa muodostaa uuden valmennusryhmän.

Ässien mestaruuskevään 2013 jälkeen Kivi on saavuttanut U20 maailmanmestaruuden ja hän oli Ilveksen päävalmentaja vuosina 2016–2019 rakentamassa organisaation nousua. Kivellä on valmennuskokemusta myös KHL-liigasta ja Liigassa hän valmentanut yli 300 ottelua voittoprosentilla 50,5.

– Karri Kivi oli vaihtoehdoistamme paras tilanteeseemme. Uskomme, että Karri pystyy omalla johtamisellaan ja kokemuksellaan selkeyttämään tilannettamme ja vapauttamaan suorittamista parantavaa energiaa joukkueessa. Karrilla on hyvä paineensietokyky ja malttia, jota muutostyössä aina tarvitaan. Hän on nähnyt Ässissä monia vaiheita, tunteiden kaikki ääripäät ja tietää mihin tulee mukaan, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

Karri Kivi aloittaa Ässien päävalmentajan tehtävässä keskiviikkona 24. marraskuuta.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Lukolla on tiukka niskalenkki Satakunnan paikallisissa – "Tällä hetkellä Ässät on pikkuveli"