Armia teki maalin ja sai hävittäjälentäjän kypärän päähänsä

Porilaishyökkääjän uran ensimmäinen NHL-osuma oli pelin voittomaali.

Winnipeg Jetsin hyökkääjäJoel Armiateki yön kierroksella jääkiekon NHL-uransa ensimmäisen maalin. Armian 2–0-osuma jäi voittomaaliksi, kun Winnipeg kukisti San Jose Sharksin vieraissa 4–1.

Maali syntyi toisessa erässä ajassa 22.45. Armia kuljetti kiekkoa vasenta laitaa pitkin ja siirsi maalin eteen, josta se kimposi Sharks-puolustaja Justin Braunin luistimesta maaliin.

Osuma merkittiin ensin ketjukaveri Matt Halischukille, mutta asia korjattiin pian, ja Armia sai ensimmäisen NHL-maalinsa.

– Ei sillä ollut väliä siinä vaiheessa. Ajattelin vain, että oli hienoa, kun meidän ketjumme onnistui viimeinkin maalinteossa. Se toi joukkueelle energiaa, Armia sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Kommenttinsa hän antoi hävittäjälentäjän kypärä päässä. Jetsin tapana on lyödä se pelin jälkeen yhden pelaajan päähän.

Ottelu oli ässäkasvatti Armian, 22, uran kahdeksas NHL:ssä ja seitsemäs tällä kaudella. Hän sai San Josea vastaan runsaat kahdeksan minuuttia peliaikaa.

Voitolla Winnipeg nousi länsilohkossa 11:nneksi, tasapisteisiin San Josen kanssa. Jets oli hävinnyt kuusi edellistä vierasotteluaan.