Arniel korvaa Zalewskin

Rauman Lukko on löytänyt nopeasti korvaajan alaraajavamman Ässiä vastaan pelatussa harjoitusottelussa saaneelle ykkössentterilleen Steven Zalewskille.

Uusi mies on 23-vuotias kanadalainen Jamie Arniel, jonka kanssa on tehty 1+1-mallinen sopimus, kertovat seuran nettisivut.

Sopimus sisältää syyskuun kattavan try out -jakson. Arniel saapuu Raumalle maanantaina ja liittyy heti Lukon harjoitusvahvuuteen.

- Olimme pakotettuja lähtemään pelaajamarkkinoille Zalewskin pitkän sairausloman takia. Arnielin meriitit ovat sellaiset, että hän täyttää varmasti paikkansa joukkueen pelillisenä johtajana Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo sanoo.

Jamie Arniel on Boston Bruinsin neljännen kierroksen varaus vuoden 2008 NHL-draftissa. NHL-otteluita mies on pelannut toistaiseksi vain yhden. AHL-kokemusta oikealta ampuvalla Arnielilla on 219 ottelun verran Providence Bruins-joukkueessa. Tehot AHL-jäillä ovat olleet 42+60. Kaudella 2010-11 hänet valittiin liigan tähdistöotteluun.

Viime kaudella Jamie Arniel pelasi Saksan liigaa Eisbären Berliinin joukkueessa. Tehot 50 ottelussa olivat 8+9. Kausi päättyi mestaruusjuhliin.

Raumalaiset jääkiekkofanit muistavat Arnielin Äijänsuolla pelatuista 18-vuotiaiden MM-otteluista, joissa hän kantoi Kanadan vaahteranlehtipaitaa.