Ässät ilmoitti seuraavansa aktiivisesti pelaajamarkkinoita –  palkitsi loukkaantuneen lainamiehen jatkosopimuksella

Toni Henttonen (oik.) ehti vääntää liigajäillä muun muassa Lukkoa vastaan ennen loukkaantumistaan. Kuva: Juha Sinisalo

Jääkiekkoliigassa pelaava Porin Ässät kertoo nettisivuillaan hienosta eleestä. Ässät teki 15. helmikuuta asti ulottuvan jatkosopimuksen loukkaantuneelle lainapelaajalleen Toni Henttoselle.

Henttonen, 25, pelasi alkukauden Mestistä Savonlinnan Pallokerhossa, mutta tuli marraskuussa auttamaan loukkaantumissumasta kärsinyttä porilaisjoukkuetta.

Henttonen loukkaantui kuitenkin 4. tammikuuta Jukureita vastaan ja on arviolta 3–4 viikkoa sivussa.

– Ässät haluaa pitää huolta Fysioteaminsa johdolla pelaajan kuntouttamisesta takaisin pelikuntoon. Yksi Ässien arvoista on välittäminen ja seura arvostaa sitä, että Henttonen tuli pelaajapulan aikana auttamaan ja nyt Ässät haluaa kantaa vastuunsa pelaajan kuntoutuksesta, seura kertoi tiedotteessaan.

Ässät tiedotti myös, että 11 liigaottelua tällä kaudella pelannut euralaispuolustaja Aleksi Varttinen siirtyi toistaiseksi voimassaolevalla lainasopimuksella SaPKoon.

Lainapesti Mestikseen on Varttiselle, 22, jo kauden toinen, sillä aiemmin hän kävi kuuden ottelun verran (0+4, +2) Kajaanin Hokissa.

Ässät kertoi seuraavansa aktiivisesti pelaajamarkkinoita ja reagoivansa, mikäli joukkueen vahvistamiseen löytyy mahdollisuus.