Ässät kehuu löytäneensä Aleksi Rekosesta nousukiidossa olevan hyökkääjän

Aleksi Rekonen pelasi Pelicansissa kolmella kaudella. Kuva: Jukka Rautio / Europhoto

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17=28.

Rekonen nakutti saldoonsa seitsemän pistettä edellisvuotta enemmän. Ässät kehuukin tiedotteessaan tehneensä sopimuksen urallaan nousukiidossa olevan hyökkääjän kanssa. Ennen Pelicans-pestiä Rekonen pelasi yhden kokonaisen kauden Vaasan Sportissa. Sen lisäksi hän on ehtinyt kiertää lyhyillä komennuksilla liigassa Jokereissa, HPK:ssa ja Kärpissä.

– Rekosesta saamme erittäin monikäyttöisen ja ratkaisuvalmiin palasen hyökkäykseemme. Hänen uransa on nousussa ja on hienoa, että hän valitsi Ässät seuraksi, jossa hän lähtee hakemaan seuraavaa askelta urallaan, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi.

Rekonen pystyy pelaamaan niin keskellä kuin laidassa. Viime kaudella hän pelasi Pelicansissa jopa muutaman pelin puolustajana. Rekonen kuitenkin uskoo auttavansa Ässiä parhaiten juuri hyökkäyspään tehoilla.

– Ässät oli kehitykseni kannalta hyvä vaihtoehto ja seura osoitti aitoa kiinnostusta minua kohtaan. Minulla on kuva, että Ässissä on hyvä meininki päällä ja asiat hoidetaan hyvin, Rekonen kertoo.

Lisää aiheesta

Pelicans, Kangasniemi ja Rekonen yhä nollalinjalla

Sportin Tikka haki tanssikaveria, Pelicansin Aleksi Rekonen ei lähtenyt - katso video

Sportin Aleksi Rekonen siirtyy toistaiseksi Hermekseen