Ässät teki kolmivuotiset sopimukset nuorten lupausten kanssa

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

18-vuotias Otto Kivenmäki on seuran oma kasvatti ja toisen polven ässäläinen edustusjoukkueessa. Hänen isänsä Marko kantoi patapaitaa 11 liigakaudella.

Otto Kivenmäki pelasi tällä kaudella nuorten SM-liigassa 37 ottelua tehoin 11+26=37 ja alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa hän pelasi neljä ottelua kerryttäen tililleen yhden maalin ja yhden syötön.

Kivenmäki oli vahva ehdokas Pikkuleijonien MM-kisajoukkueeseen, mutta hyökkääjän kausi päättyi ennen aikojaan loukkaantumisen vuoksi.

Kivenmäki on potentiaalinen NHL-varaus ensi kesän varaustilaisuudessa. NHL Central Scouting listasi hyökkääjän 102. sijalle Euroopassa pelaavien varauskelpoisten pelaajien osalta.

- Otto Kivenmäki on taitava ja hyvän pelikäsityksen omaava hyökkääjä. Hänen selvä vahvuutensa on myös hyvässä luistelussa ja haluamme olla mukana kehittämässä omaa kasvattiamme kohti seuraavaa tasoa ja Liigaa. Kivenmäki pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa, joten saamme hänestä tulevaisuudessa monipuolisen hyökkääjän, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi tiedotteessa.

20-vuotias Niklas Peltomäki siirtyy Ässiin Espoo Bluesin junioriorganisaatiosta. Tällä kaudella puolustaja pelasi Bluesin riveissä nuorten SM-liigassa 47 ottelua tehoin 8+22=30 ja kauden päätteeksi Peltomäki valittiin sarjan all stars -kentälliseen.

- Seurasimme Peltomäkeä päättyneellä kaudella tarkasti ja saimme A-nuorten parhaan puolustajan Poriin. Hän on hyvin liikkuva, isokokoinen ja pelitaitava puolustaja, joten hän täyttää hyvin nykyjääkiekkoilun vaatimukset ja haluamme olla mukana kehittämässä häntä seuraavalle tasolle, Korpisalo kertoi.

Lisää aiheesta

Pikkuleijonien kisajoukkue julki - ei suuria yllätyksiä