Ässät vahvisti Tukosen ottelukohtaisen sopimuksen - kehissä jo keskiviikkona

Porin Ässät vahvistaa verkkosivuillaan hankkineensa laitahyökkääjä Lauri Tukosen riveihinsä ottelukohtaisella sopimuksella.

Tukonen, 32, on Ässien mukana jo keskiviikon kotiottelussa Turun Palloseuraa vastaan. Tukonen pelasi Turussa kaudet 2014-16 ja oli huimassa vireessä varsinkin toisen sesongin syyspuoliskolla.

Tukonen ehti kasata 18 ottelussa 9+9=18 tehopistettä ja tehdä kulisseissa sopimuksen Lukkoon ennen kuin hänen kautensa päättyi Jani Tuppuraisen taklaukseen. 

- Alkukauden ottelut ovat osoittaneet, että tarvitsemme lisää maalintekovoimaa. Uskomme Lauri Tukosen pystyvän edelleen pelaamaan Liigassa huipputasolla ja tekemään myös tulosta. Haluamme samalla antaa myös hienolle pelaajalle uuden mahdollisuuden. Tukonen on osoittanut urallaan periksiantamattomuutta, joten hän sopii meille myös arvomaailmansa puolesta, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi seuran tiedotteessa. 

Tukonen kertoi, että oli todella innoissaan, kun Ässät otti häneen yhteyttä ja tarjosi mahdollisuutta. 

- Olen äärettömän iloinen, että pääsen taas pelaamaan ja harjoittamaan ammattiani. Joukkuetta pyrin auttamaan olemalla oma itseni ja tekemällä arkiset jokapäiväiset asiat mahdollisimman laadukkaasti, Tukonen totesi.

Tukonen pelaa Ässissä numerolla 34.

Kiekkoareena uutisoi Tukosen siirrosta jo aiemmin tiistaina.