Ässien uusi ruotsalais-kolumbialainen hyökkääjä on jäällä jo torstaisessa harjoitusottelussa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Porin Ässät (@porinassat) jakama julkaisu

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Edwin Hedbergin kanssa. 25-vuotias hyökkääjä siirtyy Poriin Ruotsin pääsarjasta Skellefteån joukkueesta. Hedbergillä oli voimassa oleva sopimus Skellefteån kanssa myös tulevasta kaudesta, mutta sopimus on Ässiin siirtymisen myötä purettu.

– Saimme vinkin Ruotsista, että Edwin voisi olla saatavilla. Sen jälkeen pyysimme lupaa Skellefteålta, että voisimme testata pelaajaa henkisesti ja tarkastaa pelaajan fyysisen kunnon lääkärillämme Porissa. Teimme pelaajalle tarjouksen tietyin ehdoin. Kuvantamisen ja lääkäritarkastuksen jälkeen tuli vihreää valoa, joten sopimuksemme pelaajan kanssa astui voimaan, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi.

Ässien tuore hyökkääjä on nuoresta iästään huolimatta kerännyt runsaasti kokemusta. Hedbergillä on vyöllään 134 ottelua KHL-liigassa, neljä ottelua Ruotsin maajoukkueessa sekä 181 ottelua Ruotsin pääsarjassa.

– Tulen tänne hakemaan suurempaa roolia. Seura on kuulemma läpikäynyt merkittäviä muutoksia viime aikoina ja kuulin Ässistä pelkästään positiivisia asioita, joten tulevaisuus täällä vaikuttaa hyvältä, Edwin Hedberg kommentoi.

Hedberg nähdään tositoimissa jo tänään tostaina. kun Ässät kohtaa Ilveksen Tampereen Hakametsässä. Syksyn viimeinen harjoitusottelu alkaa klo 18.30.

Lisää aiheesta

Ässät hankki Sami Aittokallion maalinsuulle – kaksi hyökkääjäsopimusta myös julki

Expressen: Ässät värväsi kanadalaiskaksoset Ruotsin SHL:stä

Ässät kokoontui ensimmäisiin joukkueharjoituksiin – mukana uusia pelaajia