Atlant ei ole myymässä Engreniä, koska GM joutuisi maaliin

Talousvaikeuksissa painiva KHL-seura Atlant ei aio huhuista huolimatta myydä raumalaismaalivahti Atte Engreniä. Atlant on pyrkinyt helpottamaan tilannettaan myymällä pois useita kallispalkkaisia kärkipelaajiaan.

Seuraa ovat vaihteneet muun muassa Andreas Engqvist (TsSKA Moskova), Petr Vrana (Kazan) ja Konstantin Koltsov (Kazan). Viimeksi tänään perjantaina Igor Radulov lähti HK Sotshiin.

Venäläismedian mukaan Atlant kauppaa tai erottaa kuitenkin enää yhden pelaajan, eikä se ole Engren.

- Radulov on mahdollisesti viimeinen, joka lähti ennen siirtotakarajaa. Maksimissaan lähtee vielä yksi pelaaja eikä se ole ulkomaalaispelaaja, Atlantin GM Aleksei Zhamnov sanoi Suomikiekko.comin mukaan RIA Novostille.

– Atte Engren ja Matt Gilroy jatkavat joukkueessa. Jos Engren lähtisi, minun olisi varmaan mentävä maaliin, Zhamnov jatkoi, eikä varsinaisesti antanut luottamuslausetta joukkueen kakkosveskari Artyom Artemyeville.

Engren on parhaillaan Suomen maajoukkueen mukana Sotshin EHT-turnauksessa. Torstaina raumalainen torjui Suomen maalilla 24 kertaa ja pelasi hyvän ottelun, vaikka Suomi hävisi Venäjälle 0-2.