BC Nokia vahvisti hankkineensa Jalen Henryn – "Pelaajamarketit ovat tällä hetkellä tiukilla"

Jalen Henry siirtyy Nokialle. Kuva: Kimmo Mäkeläinen

BC Nokia tiedotti tiistaiaamuna, että aiemmin tällä kaudella Korihaita edustanut sentteri Jalen Henry siirtyy mustakeltaiseen pelipaitaan kesken kauden.

Länsi-Suomi uutisoi seurasiirrosta jo maanantaina verkkosivuillaan.

Henry liittyy BC Nokian vahvuuteen välittömästi. Hän korvaa nokialaisseurassa Tyler Flackin, jonka kausi päättyi loukkaantumiseen.

– Pelaajamarketit ovat tällä hetkellä tiukilla. Meillä on ollut tavoitteena löytää iso pelaaja, joka osaa edes vähän heittää kauempaa. Tuli esille, että Jalen on mahdollisesti vapaana, joten päätimme tarttua siihen, BC Nokian päävalmentaja Greg Gibson kommentoi seuran verkkosivuilla.

Henry liittyi Korihaihin lokakuun loppupuolella ja ehti pelata joukkueessa 18 ottelua 17,0 pisteen, 6,8 levypallon ja 2,2 syötön keskiarvoilla. Henryllä oli sopimuksessaan buy-out-pykälä, jonka hän päätti käyttää.

Ennen Korisliigaa Henry pelasi Ranskan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Charleville-Mézissä 10,9 pisteen ja 4,3 levypallon keskiarvoilla. 

– Hänen kokonsa ja kovuutensa ovat ensimmäiset asiat, joita olemme tarvinneet Tylerin loukkaantumisen jälkeen. Haluamme pelaajia, jotka ovat valmiita puolustamaan ja pelaamaan kovaa, Gibson luonnehtii.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Voittoväline työkaluPackista – Kevin Ware tulitti jälleen Korihaille voittoheiton, mutta Richaud Pack riehui nousun taustalla