Brandon DeFazio hyvästeli Rauman somessa: "Kiitos Rauma!"

Brandon DeFazio saapui Raumalle KHL-seura Kunlun Red Starista. Arkistokuva: Juha Sinisalo

Lukon ulkomaalaishyökkääjä Brandon DeFaziolla oli sopimuksessaan optio vielä tulevastakin liigakaudesta, mutta mitä ilmeisimmin se jätetään käyttämättä. DeFazio twiittasi keskiviikkoillalla kiitoksena Raumalle ja täällä koetuille kiekkokokemuksille.

Länsi-Suomen haastattelussa viikko takaperin Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kuvaili DeFazion jatkon Raumalla olevan vielä auki.

Lukon tulevasta joukkueesta ja sen valmennuksesta on viimeisen vuorokauden aikana tihkunut ahkerasti tietoa.

Lukko esimerkiksi julkisti pikavauhtia uuden valmentajan Kiekko-Vantaan päävalmentajaksi siirtyneen Jesse Wellingin tilalle. Pestin edustusjoukkueen valmennustiimistä nappaa Jarkko Kauvosaari, joka on aiemmin toiminut Lukon B-juniorien päävalmentajana.

Tulijoina Raumalle on julkaistu tähän mennessä Sveitsistä palaavan Eero Elon nimi. Samaten on tiedotettu Janne Niskalan uran lopettamisesta sekä Simo-Pekka Riikolan ja Lukon teiden erkanemisesta. Eilen julkaistiin myös Antti Saarelan siirto Lukosta Ilvekseen.

Lisää aiheesta

Uransa lopettava Janne Niskala: "Minulla oli maailman paras työ"

Simo-Pekka Riikolan ja Lukon tiet erkanevat

Wellingin seuraaja löytyi seuran sisältä – Kauvosaari hyppää edustusjoukkueen penkin taakse

Lukko julkisti odotetun nimen – Eero Elo palaa Raumalle

Vain tilaajille Sahlstedt hakee Lukon ensi kauden joukkueeseen lisää senttejä, kiloja ja varmuutta: "Pelasimme halvimmalla materiaalilla 10–15 vuoteen"

Vain tilaajille Vidgren, Ahonen ja Ganahl lähtevät Lukosta