Divaria hallitseva Korihait haki helpon voiton Porvoosta

Korihait haki pienen alkukangertelun jälkeen helpon voiton Porvoon Tarmon vieraana keskiviikkona. Kolmannen neljänneksen alun repäisy siivitti korisdivarin ylivoimaisen ykkösen voittoon lukemin 71–91 (40–50).

Korihaiden paras pistemies oli helposti vastustajan puolustusta hassuttanut Mikko Jalonen (19 p). Hänen lisäkseen kaksinumeroisille pisteille pääsivät 15 pinnnaa mieheen heittäneet Nigel Moore ja Marcus Van, joka noukki myös 12 levypalloa.

Viimeiset viisitoista minuuttia Korihait peluutti joukkojaan tasaisesti. Koko neljännen erän kentällä urakoineet Jaakko Lahti, Eero Lehtonen ja Petteri Ruutiainen taistelivat puolustuspäässä ja jokainen onnistui myös korinteossa.

– Nuorison tullessa kentälle puolustuksen intensiteetti ei laskenut yhtään ja pojat pelasivat myös hyökkäyspäässä erittäin rohkeasti, Korihaiden päävalmentaja Jarno Nikula kehui.

Korihait johtaa koripallon divisioona 1A:ta ylivoimaisesti ja on hävinnyt kauden aikana vain yhden ottelun. Kauden tähänastiset huippuhetket löytyvät myös videolta.