Dufva tyytyväinen lisäpisteen puristamiseen

Lukon päävalmentaja Risto Dufva oli tyytyväinen joukkueensa Jyväskylästä puristamaan 4-3-jatkoaikavoittoon.

– Täytyy olla tyytyväinen siihen, että pystyttiin puristamaan voitto jatkoajalla. Lähes joka toinen peli on pelattu sinne asti, mutta ei ole ollut meidän vahvuus. Peliin olen tyytyväinen. Joitain virheitä tuli, mutta enemmän saatiin onnistumisia, Lukko-luotsi Risto Dufva kommentoi.

Lukko jatkaa sarjataulukossa viidentenä, kun taas JYP majailee kaksi pykälää ylempänä kolmantena.

– Iso hatunnosto joukkueelle siitä, että noustiin kolmesti maalin tappioasemasta tasoihin. Tällä kertaa oli Lukon vuoro voittaa jatkoajalla. Pikkaisen tuntui myös tuomaristossa olevan väsymystä. Näinköhän heilläkin on peliruuhkaa, JYPin käskyttäjä Marko Virtanen arvuutteli.

Avauserässä Lukko painoi vahvasti päälle ja pääsi ansaitusti johtoon Olavi Vauhkosen sivalluksella. Toisessa erässä roolit vaihtuivat ja JYP tasoitti Markus Hännikäisen osumalla. Entinen JYP-peluri Olli Sipiläinen veivasi vielä vieraat tauolle 2–1-johtoasemassa.

Päätöserän alkuun Darryl Boyce tasoitti jälleen JYPille, mutta Vauhkonen ohjasi illan toisellaan Lukon taas johtoon. Mikko Salmio kuitenkin vei vielä kotijoukkueen jatkoajalle. Lukon sankariksi nousi puolustaja Janne Niskala, joka laukoi ratkaisevan maalin jatkoajalla vain 16 sekuntia ennen päätössummeria.