Eetu Koivistoinen jatkaa Lukossa: "Marraskuun maaottelutauon jälkeen oma peli on kehittynyt"

Eetu Koivistoinen on pelannut Lukossa vuodesta 2015 lähtien yhteensä 222 liigaottelua. Arkistokuva: Jere Grönberg

Eetu Koivistoinen jatkaa Lukossa myös tulevalla kaudella. 24-vuotias sentteri on solminut vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa.

Koivistoinen on pelannut Lukossa vuodesta 2015 lähtien yhteensä 222 liigaottelua, joissa ovat syntyneet tehot 34+33. Viime kaudella Koivistoinen iski todelliset läpimurtotehot kun 60:ssa ottelussa syntyi tehot 17+17.

Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt nostaa Koivistoisen kohdalla esiin myös tunnollisuuden puolustussuuntaan.

– Eetu on näyttänyt suuren arvonsa puolustussuuntaan tällä kaudella. Hän on ollut vain kuuden maalin aikana kentällä, kun ollaan pelattu tasaviisikoin. Ottaen huomioon, että hän on pelannut kaikissa otteluissa ja peliaika huitelee 15 minuutin tienoilla. Se on aika kova saavutus, Sahlstedt muistuttaa.

– Eetu vähän tuskaili alkukaudella tehottomuuden kanssa, mutta peli on ollut koko ajan aika hyvin kuosissa. Mielestäni oli vain ajan kysymys milloin tehoja alkaa taas tulla, Sahlstedt luettelee joulu-tammikuussa 11 tehopistettä tehneen Koivistoisen vahvuuksia.

Viime kauden piste-ennätys luonnollisesti loi pelaajalle itsellekin odotuksia kuluvalle kaudelle.

– Tuloksen kanssa oli alkuun aika tuskaista. Koen kuitenkin, että marraskuun maaottelutauon jälkeen oma peli on kehittynyt. Olen yrittänyt unohtaa kaiken tuloksen miettimisen ja luottaa siihen, että teen jokainen ilta parhaani. Uskon, että palkinto hyvin tehdystä työstä tulee aina, vaikka sitten viiveellä, Koivistoinen sanoo.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille VIDEO: Pettynyt Pekka Virta pohti ennen purkautumistaan, onkohan lapsia hereillä - Jouko Myrrä myönsi: "Ei siellä Lukon puolustusalueella paljon lunta ollut"​​​​

Vain tilaajille Eroa ei meinannut syntyä lopussa lainkaan, kun Ilveksen ja Lukon tilastoissa loistavat veskarit venyivät parhaimpaansa - katso ottelun maalit

Seurahistorian kirjoittaminen jäi haaveksi – Ilves löi Lukon voittoputken poikki