"Ei mitään hampaankolossa Niemistä kohtaan"

Lukon puolustaja Harri Tikkanen selvisi säikähdyksellä Tapparan Ville Niemisen kovan näköisestä taklauksesta lauantain liigaottelussa. Tikkanen kävi heti tilanteen jälkeen Tampereella tutkimuksissa sairaalassa, mistä hän ehti kotimatkalle muun joukkueen mukaan.

- Kyllä se kieltämättä säikäytti, mutta onneksi sairaalassa otetuissa kuvissa ei näkynyt mitään poikkeavaa. Niskat ovat vielä vähän kipeät, mutta ilmeisesti en saanut edes aivotärähdystä, kun ruokakin maistuu ihan normaalisti, kotoaan sunnuntaiaamuna tavoitettu Tikkanen selvittää.

- Maanantaina mennään taas normaalisti hallille, mutta harjoituksiin osallistumisesta en osaa sanoa vielä tässä vaiheessa mitään. Siitä päätetään yhdessä valmentajan, fysioterapeutin ja lääkärin kanssa, jatkaa Tikkanen.

Tikkanen korostaa, että hänellä ei ole ongelmia myöskään käsiensä toimivuuden kanssa.

- Katselin tilanteen juuri videolta ja käteni kieltämättä roikkuivat aika pahasti alhaalla, kun minua talutettiin pois kaukalosta. Joku ehti jo epäillä olkapään menneen sijoiltaan. Ilmeisesti kysymys oli kuitenkin vain jostain hermotuksesta, sillä molemmat kädet toimivat ihan normaalisti.

Taklaajaansa Ville Niemistä ei kokenut puolustaja halua lähteä syyttelemään.

- Se oli ihan normaali taklaus, missä mentiin olkapää olkapäätä vasten. Minä en vaan saanut käsillä laidasta kiinni ja törmäsin siihen pää edellä. Olen tosiaankin katsellut taklausta videolta, eikä minulla ole Villeä kohtaan mitään hampaankolossa. Jääkiekossa tuollaisia tilanteita vain sattuu, Tikkanen sanoo.