Elias Ahde nosti hattutempulla Pallo-Iirot voittoon – "Ensimmäinen puoliaika oli täyttä kuraa, niin peli-ilmeeltään kuin kaikelta toteutukseltaankin"

Pallo-Iirot nousi tappioasemasta voittoon FC Interin reservijoukkuetta vastaan.

Elias Ahteelta odotettiin Pallo-Iiroissa maaleja, ja niitä hän totisesti näyttää tehtailevan.

Torstaina raumalaisten tilanne FC Interin reservijoukkueen vieraana näytti tukalalta, kunnes Ahde sai sihtinsä kohdilleen.

Hän paukutteli toisen jakson loppupuolella 12 minuutin aikaikkunassa hattutempun, ja Pallo-Iirot nappasi vieraspisteet mukaansa maalein 3–4 (2–0).

Ahteen lisäksi sinikeltaisilta maalintekoon pystyi Aaro Salonen.

– Peli, jossa oli kaksi eri peliä sen sisällä. Ensimmäinen puoliaika oli täyttä kuraa, niin peli-ilmeeltään kuin kaikelta toteutukseltaankin. Se oli tosi huonoa, ja varsinkin alku oli sysimusta, Pallo-Iirojen valmentaja Kimmo Hörkkö arvioi.

– Toiselle puoliajalle tehtiin pari vaihtoa ja mentiin kolmen keskikenttään. Sen ansiosta saatiin peli paremmin hallintaan, ja ”Ellu” teki kärjessä maaleja. Siinä se lyhykäisyydessään.