Enni juhlii jatkossa - Laitilassa Suomensarjassa pelaava Jyske saa kovia vahvistuksia Raumalta

Enni Kylä-Kause ei lopeta, vaikka Fera ei tarjonnut hänelle enää sopimusta. Raumalainen jokerilyöjä on jo pari viikkoa harjoitellut Laitilan Jyskeen kanssa. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Laitilan Jyske saa ensi kauden pesäpallon suomensarjajoukkueeseensa kovan vahvistuksen.

Lukon monivuotinen kapteeni Enni Kylä-Kause paketoi ainakin toistaiseksi pääsarjauransa ja siirtyy kaksi sarjaporrasta alemmas.

Hän on jo pari viikkoa ajellut Laitilaan treeneihin. Autossa on voinut huoleti hyräillä Mikko Alatalon klassikkoa On vanha jengi koossa taas.

Kylä-Kausen lisäksi Jyskeen ryhmässä ovat nyt Niina Uusitupa, Anna-Mari Käkönen, Riikka Loutti ja Taru Koivuluoma. Myös Ringa Helimon (o.s. Rantanen) on tarkoitus liittyä mukaan.

Kaikki ovat Feran kasvatteja ja hyviä ystäviä keskenään.

– Jo kaksi vuotta sitten puhuimme omien kaverieni kanssa, että olisi kiva pelata kavereiden kanssa. Silloin se ei Eurajoella onnistunut, mutta nyt se toteutuu, Kylä-Kause kertoo.

Kylä-Kause, 30, tuo Jyskeen joukkueeseen valtavan kokemuksen. Hän on pelannut urallaan 251 naisten Superpesiksen runkosarjaottelua ja lyönyt niissä 5+255 juoksua. Kärkilyöntejä uran varrella on tullut 1 673.

JATKA JUTUN LUKEMISTA NÄKÖISLEHDEN PARISSA

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.