Ensin Ässät, sitten vasta Jokerit

Rauman Lukko kohtaa viikonloppuna kaksi pelikorttijoukkuetta peräkkäin. Perjantaina vieraillaan Ässien vieraana Isomäen hornankattilassa ja pyhäinpäivänä kohdataan Jokerit kotona. Alla Lukolla on selkeä 0-5 -tappio viime kotipelistä Tapparalle.

Pelaajat ottavat mielellään ottelun kerrallaan, joten vielä ei mietitä Jokereita, vaan keskitytään Ässien kaatoon.

- Ei kannata mennä liian pitkälle tulevaan. Nyt keskitytään Ässä-peliin ja sen jälkeen katsotaan, missä mennään. Kunhan joka pelissä lyö itsensä likoon, niin tulos on varmasti hyvä, mietti Lauri Tukonen torstaina.

- Tapparaa vastaan likoonlyömistä ei ollut tarpeeksi, sen pelin lopputulos oli sysimusta paska ja aika vaikeaa oli omakin pelaaminen. Mennyttä on kuitenkin turha lähteä märehtimään, parempi on katsoa eteenpäin, Tukonen maalaili.

Toinen rymistelijä, Filip Riska, oli samoilla mietteillä:

- Huomenna on minun ensimmäinen paikallispelini Ässiä vastaan Porissa. Siellä on hieno pelata. Tarvitsemme pisteet siinä kuin Ässätkin. Olemme valmiina taistelemaan. Mietitään sen jälkeen sitten vasta seuraavaa peliä, "Fippo" jutteli.

- Mennään ryminällä maalille ja kulmiin, niin hyvää tulee. Myös erikoistilanteet ovat varmasti jälleen tärkeässä osassa.