Erikoisia veikkauskohteita MM-kiekossa: Iso-Britannia vastaan Kaapo Kakko

Tekeekö Kaapo Kakko enemmän maaleja kuin Iso-Bitannian joukkue illan ottelussa yhteensä? Kuva: Martin Divisek/All Over Press

Jääkiekon MM-kisoissa on tänä iltana harvinainen pitkävetokohde, jossa yhden suomalaispelaajan odotetaan tekevän enemmän maaleja kuin koko vastustajajoukkueen. Vastakkain ovat Kaapo Kakko ja Iso-Britannia.

Veikkauksen kohteessa lyödään vetoa siitä, kumpi tekee enemmän maaleja illan ottelussa. Kakon kerroin on 1,75 ja Iso-Britannian 4,60. Jos maaleja tulee yhtä paljon, kerroin on 3,10.

– Harvinaisehko tilanne tässä on se, että yksittäinen pelaaja, Kaapo Kakko, on jopa selvä ennakkosuosikki, kertoo seniorianalyytikko Teemu Eirtovaara Veikkauksesta.

Kaapo Kakko on neljän ottelun jälkeen pistepörssin kuudes tehoilla 6+1=7. Iso-Britannian joukkue on tehnyt neljässä ottelussa neljä maalia.

Iso-Britannia on pelannut viime vuodet divarikisojen B-tasolla eli kolmanneksi ylimmissä MM-kisoissa, kunnes se viime vuodeksi nousi divarikisojen ylimmälle tasolle sieltä yllättäen huipputasolle asti.

Erikoinen ilta on myös Nordicbetin pelaajille. Vedonlyöntiyhtiö ei tarjoa edes pelattavaksi Suomen voittoa.

Vedonlyönnissä voi kuitenkin antaa vastustajalle tasoitusta: mikäli Suomi voittaa Ison-Britannian vähintään kuudella maalilla, on Suomen voittokerroin tällöin 1,90. Saman kertoimen saa myös, jos uskoo, että Iso-Britannia ei häviä yli kuudella maalilla.

Suomi–Iso-Britannia, MTV3 klo 21.10.

Lisää aiheesta

Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut ilmaiseksi ja suorana Veikkaus-tv:stä

Jääkiekon MM-kisat alkavat – näin seuraat turnauksen otteluita