Eurajoen Veikot jätti tylyt hyvästit suomensarjalle

Eurajoen Veikot jätti keskiviikkona tylyt hyvästit pesäpallon miesten suomensarjalle. Etelälohkon voittanut PunaMustat höykytti vieraitaan lukemin 2–0 (17–2, 13–1).

– Lähdimme mopolla moottoritielle, kun kokoonpanossa oli neljä C-ikäistä poikaa. Sarjan kärjen ja häntäpään ero oli tämä, Veikkojen pelinjohtaja Jari Kortelainen tiivisti.

Veikot raapi kauden aikana 14 ottelusta kasaan vain yhden voiton ja putosi maakuntasarjaan.

Kesken kauden pelinjohtajaksi Mika Turpelan tilalle tulleen Kortelaisen mukaan seurassa on vakava kriittisen tarkastelun paikka.

Kortelaisen mielestä Veikot on siinä mielessä oikealla tiellä, että edustusjoukkueen pitääkin koostua oman kylän pojista. Suomensarjan oli vain vielä liian kova.

– Harjoitteluun pitää suhtautua riittävällä vakavuudella. Niin hyviä täällä ei vielä olla, että huonolla harjoittelulla pärjäisi tällä tasolla, kokenut pelinjohtaja totesi.

Kortelaisen mielestä Veikkojen pelaajien kannattaisi jatkaa kauden päätyttyäkin lajiharjoittelua hyvillä säillä ja kiinnittää ensi kauden pelinjohtaja mahdollisimman nopeasti. 

Kysymykseen, voisiko Kortelainen olla se pelinjohtaja, hän tokaisi ensin "en varmaankaan", mutta lievensi lopulta kantaansa, että "eihän sitä ikinä tiedä".