Eurajoki hävisi, Kortelainen teki paluun kaarelle

Vain kaksi pistettä Suomensarjan etelälohkossa saalistanut Eurajoen Veikot jatkoi tappiollisia pelejään torstaina kotikentällään. Helsingin Puna-Mustat kävi hakemassa kolme pistettä jaksoin 0–2 (0–6, 1–7).

Veikkojen pelinjohtaja Mika Turpelan mukaan kotijoukkue kykeni jaksojen alut tasavahvaan peliin, mutta ratkaisuhetkellä Puna-Mustat rankaisi.

– Ei me vain oikein saatu tänään tilannetta luotua. Aina ne valuivat hukkaan joihinkin kömmähdyksiin.

Veikot oli hieman vajaamiehinen, sillä runkomiehistöstä oli sivussa Tomi Turpela. Hän huilannee myös tulevan lauantain ottelun.

– Tuomisen Joona oli tänään lukkarina. Hän pelasi oikein mallikkaasti nuoreksi mieheksi, pelinjohtaja Turpela kehui joukkueensa ykköspalkittua.

Mielenkiintoisin muutos Veikkojen pelissä oli kuitenkin kotijoukkueen kaarella, jonne oli palannut pitkän päivätyön satakuntalaisessa pesäpallossa tehnyt Jari Kortelainen. Veikot muutama kausi sitten Suomensarjaan nostanut Kortelainen jatkaa loppukauden joukkueen mukana.

– Häneltä jää ihan pari peliä välistä, mutta muuten hän tulee tuomaan kaivattua rauhallisuutta tuohon kaarelle. Hänellä on myös paljon näkemystä viemään meidän nuoria pelaajia eteenpäin. He kaipaavat etenkin pelin aikana sitä tukea, Turpela sanoo.