Euran ja Rauman melojille kasa mitaleita Tampereen SM-maratonilta

Rauman seudulle tuli tuttuun tapaan useampia mitaleja maratonmelonnan SM-kisoista, jotka järjestettiin Tampereen Kaukajärvellä.

Euralaisista Tanja Jantunen voitti SM-kultaa 35-vuotiaiden naisten sarjassa ja oli yleisessä sarjassa viides. Jantunen edustaa Tampereen Vihuria.

Parisataa SM-mitalia voittanut Jussi Wallin lisäsi kokoelmiinsa 45-vuotiaiden miesten kajakkiyksiköiden SM-kullan sekä kajakkikaksikoiden yleisen sarjan SM-hopean ja 35-vuotiaiden sarjan SM-kullan.

Saaristomeren Melojia edustavan Wallinin parina oli Tampereen Vihurin Hannu Kaukola. Kajakkiyksiköiden yleisessä sarjassa Wallin oli kuudes.

Euran Kanoottiklubin Pasi Wallin voitti 75-vuotiaiden kajakkikaksikoissa mestaruuden parinaan Saaristomeren Melojien Esko Tuohimaa.

Rauman Seudun Melojia edustava Veijo Simpanen voitti 70-vuotiaiden kajakkiyksiköiden ja -kaksikoiden sarjat. Kultaparina hänellä oli Ruoveden Kanoottipurjehtijoiden Pentti Sahi.

Kilpailumatka oli 21 kilometriä kahdella kanto-osuudella, yli 65-vuotiaiden sarjoissa 16 kilomteriä ilman kanto-osuuksia.