Euran mestaripuolustaja palaa Lukon kultaluolaan Ässien paidassa: ”Huutelua tulee ihan varmasti” – paras paikallispelimuisto on tyrmäävä

Roni Sevänen lupasi syksyllä 2017 Länsi-Suomen haastattelussa tehdä avausmaalinsa liigassa ”nahkaisella tavalla”. Tapa oli lopulta sellainen, että samalla kun Sevänen ampui kiekon Ässien verkkoon, Ben Blood jyräsi hänet tajunnan rajamaille. Tilanne on jäänyt elävimmin Seväselle mieleen Lukko–Ässät-peleistä. Kuva: Elmeri Elo

Lukko avasi liigakautensa torstaina ja Ässät perjantaina, joten Roni Seväsellä oli hyvää aikaa katsoa ruudun välityksellä mestaruusjuhlallisuuksia. Hetki oli ristiriitainen: Raumalla mestaruutta juhlinut Sevänen katseli kattoon nousevaa viiriä Ässien pelaajana uudesta kotikaupungistaan Porista.

Lisää aiheesta

Lauantaina Raumalle saapuva Ässät avasi kauden voitolla – patalegenda Vellu Ketolan puhe sytytti porilaisjoukkueen

Vain tilaajille Oho! TPS järjesti pikamaaleilla ja pisteryöstöllä sokkihoitoa Rauman juhlahumun keskelle: "Kyllä me haluttiin laittaa halli hiljaiseksi"

Ässät kertoi viimein Seväsen siirrosta - "Tavoitteena on päästä pelaamaan isoja minuutteja isossa roolissa"

Vain tilaajille Törkytaklauksesta syytetty Roni Sevänen pahoitteli tekoaan Iltalehdelle: "Mulla ei ole ikinä tarkoitus vahingoittaa ketään"