Ex-Lukko-tähti: Turkulaisilla ei ole toiveita saada pisteitä

Rauman Lukon entinen hyökkääjä Timo Peltomaa arvioi Urheiluviikko-julkaisulle antamassaan vedonlyöntivinkissä, että raumalaisjoukkue lyö TPS:n Liigassa tiistaina.
 
- TPS on ollut erittäin surkea vierasotteluissa tällä kaudella. Suurta toivoa sillä tuskin on nytkään napata pisteitä Raumalta. Lukko-TPS 3-1, eli Pitkävetoon ykkönen, arvioi Peltomaa, joka edusti Suomea maajoukkuetasolla MM- ja olympiakisoissa.

TPS:n peli on kangerrellut pahasti vieraskaukaloissa: turkulaiset ovat saaneet 20 vieraspelistään vain 13 pistettä, mikä on 0,65 pistettä vieraspeliä kohti. TPS on lyönyt kotijoukkueen ennen jatkoaikaa vain kahdesti.

 
Lukko on puolestaan kotijoukkueena ollut Liigan ylempää keskikastia. Se on ottanut 20 kotipelistään 37 pistettä, eli 1,85 pistettä kotipeliä kohti. Peltomaa ei ole ainoa, joka luottaa kotivoittoon Lukko-TPS –pelissä: Veikkaus Oy:n ja kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen kertoimet puoltavat selvästi Lukon voittoa.
 
Teksti: Urheiluviikko
 
Urheiluviikko on verkkojulkaisu, joka keskittyy urheiluun ja vedonlyöntiin. Sivustolta löytyy muun muassa opas voittavaan vedonlyöntiin (http://www.urheiluviikko.net/vedonlyonti/).