Ex-lukkolaisesta kunnanjohtaja?

Tamperelainen hyökkääjä, Rauman Lukossakin kaudet 2001-2006 pelannut Teemu Normio löi hokkarit naulaan 2011. Rokkikitaroinnistakin tunnettu Normio opiskelee tällä hetkellä Tampereen yliopistossa pääaineenaan kunta- ja aluejohtamista. Opiskeluaan mies rahoittaa niillä säästöillä, mitä hän peliuransa aikanansa tallensi Jääkiekkoilijoiden Koulutus- ja Ammatinedistämissäätiön hallinnoimaan jääkiekkoilijoiden urheilijarahastoon. Fiksu homma! Normiosta ja rahastosta lisää voi lukea Talouselämä-lehden numerosta 4/2013.

Aika näyttää, tuleeko Teemu Normiosta aikanaan kunnanjohtaja. Tai vaikka pormestari.

HHH

Porissakin on huomattu Raumam Boikien voima ja samalla ihmetelty patasydänten vaisuutta katsomossa. Porin Sanomien päätoimittaja Tomi Tuomi kirjoitti 23.1. lehdessä:

– Seisomakatsomon tunnelman perään porilaisten kiekkofanien on syytä itkeä. Vielä 90-luvulla kukaan seisomakatsomon kausikortin omistaja ei olisi voinut kuvitella, että Raumalta tulee muutama kymmentä ihmistä, joiden huuto jättää tyystin alleen seisomakatsomon jylinän.

HHH

Tähän väliin kiitoksen paikka. Kiitos teille, jotka saitte vihdoinkin Kivikylän Areenan mediakuutiolle tekstimuodossa näkyviin nuo otteluiden maalintekijät ja jäähyt.

HHH

Hallin nurkan mies ei ota tässä enää kantaa tapaukseen Tommi Huhtala – Tommi Kovanen.

Mutta odotan vaan kauhulla tulevaa Blues – Lukko -peliä, joka pelataan Espoossa 26.2. Mahtaakohan kentällä tai katsomossa olla sen verran ylimääräistä värinää, että homma menee överiksi?

Uskaltautuvatko kaverukset Sakari Pietilä , Jarmo Huhtala , Juha-Pekka Vuorinen ja Janne Vuorinen katsomoon?

Entä pelaako Tommi Huhtala, vai iskeekö ottelun alla yllättävä flunssa?

HHH

Laitetaan tähän lopuksi vielä yksi hauska juttu, jonka lukijamme lähetti otsikolla Kaikki joukkueen parhaaksi:

80-luvulla Lukon valmentaja oli muutaman heikosti menneen ottelun jälkeen ilmoittanut seuran johdolle, että joukkueen alapään vuoto on saatava loppumaan nopeasti ja toivoi johdolta nopeita toimenpiteitä asian suhteen. Seuran johto toimi ripeästi, sillä jo seuraavassa ottelussa joukkueen lääkäriksi hommattiin gynekologi.