FC Rauma aloitti futsalkauden makealla viimeisen minuutin vierasvoitolla - pelaajavalmentaja Jere Kyrkkö viimeisteli hattutempun

EBK kaatui lukemin 3–4 (1–1) viimeisen minuutin osumalla.

FC Rauma avasi kautensa Futsal-Ykkösessä makealla vierasvoitolla Espoossa. EBK kaatui lukemin 3–4 (1–1) viimeisen minuutin osumalla, jonka viimeisteli Jere Kyrkkö.

– Tasainen matsi. Huomasi, että kauden ensimmäinen peli molemmilla ja pallo poltti hiukan jalassa. Olimme onneksi kaveria taktisesti askeleen edellä, niin saimme kairattua tarvittavat pisteet, Kyrkkö kertasi.

Pelaajavalmentaja oli monesti itsekin kotijoukkueen pelaajia askeleen edellä ja viimeisteli ottelussa hattutempun.

Yhden maalin raumalaisille iski uusikaupunkilainen Roope Virtanen, joka on aiemmat kaudet pelannut jalkapalloa Pallo-Iirojen riveissä.

– Toisella jaksolla meillä alkoi jalka vähän painaa, kun vastustaja pyöritti ylivoimaa viimeiset kuusi minuuttia, mutta hyvin jaksoimme tehdä duunia loppuun asti, vaikka hapotti, Kyrkkö kiitteli.