FC Rauma vei kovatempoisen matsin voiton

Jussi Aalto ja Ukko Rimmi olivat FC Rauman maalisepot, kun joukkue puristi Futsal-Ykkösen 5–3 (0–0) -kotivoiton AS MOON:ia vastaan. Aalto ja Rimmi maalasivat molemmat kahdesti.

PS Kemin paidassa Veikkausliigaan palaava Aalto oli toista kertaa FC Rauman apuna.

Heidän lisäkseen raumalaisista osui pelaajavalmentaja Niila Asunmaa.

– Oli aika kovatempoinen matsi. Tiesimme, että vastustaja on juoksuvoimainen ja prässää kovaa, Asunmaa kertasi.

Nihkeän ja maalittoman avausjakson jälkeen peli muuttui FC Rauman kannalta entistäkin nihkeämmäksi, sillä vierasjoukkue napautti toisen jakson alkuun kaksi maalia.

– Kellään ei onneksi leuka tippunut rintaan, Asunmaa iloitsi.

Seurasi neljän minuutin tehohetki, jonka aikana FC Rauma teki neljä maalia ja nousi johtoon, josta se ei enää luopunut.