FC Rauma yllätettiin housut kintuissa, vastustaja ratkaisi alle minuutti ennen loppua

FC Rauma hävisi futsalin Ykkösessä oululaiselle FC OPAlle niukasti 4–5.

FC Rauma koki niukan tappion futsalin Ykkösessä lauantaina oululaista FC OPAa vastaan. Heikosti aloittaneen FC Rauman kohtaloksi koitui hävitä lukemin 4–5 (1–3).

Kotijoukkue FC Rauma sai otteluun lähes katastrofaalisen alun, sillä OPA johti 3–0 jo alle kahdeksan minuutin pelin jälkeen.

– Meidät yllätettiin housut kintuissa siinä alussa, FC Rauman pelaajavalmentaja Jere Kyrkkö sanoi.

Pelin edetessä raumalaiset pääsivät paremmin otteluun mukaan, mutta eivät johtaneet missään vaiheessa.

– Meidän piti tehdä kauhea homma maalien eteen, ja vastustajalle annoimme liian helposti, Kyrkkö sanoi.

FC Rauma nousi vielä toisella jaksolla kahden maalin tappioasemasta tasoihin, mutta oululaisten Pekka Welling iski voittomaalin alle minuutti ennen loppua.

Raumalaisten maalit tekivät kahdesti osunut Jaakko Valtanen sekä maalin mieheen tehneet Mikke Litmanen ja Jarno Majamaa.