Fera luopuu myyntipäälliköstään, tilalle haetaan toiminnanjohtajaa

Fera uudistaa organisaatiotaan ja lakkauttaa Jarkko Kupiaisen (oikealla) hoitaman myyntipäällikön tehtävät. Tilalle haetaan toiminnanjohtajaa, jollainen seurassa on ollut viimeksi vuonna 2018, kun Hannele Töyrylä-Jokinen (vasemmalla) hoiti tehtävää. Kuva: Esa Urhonen / arkisto

Rauman Fera kävi elokuun alussa läpi YT-neuvottelut, joiden tuloksena seura aikoo lakkauttaa myyntipäällikön toimenkuvan. Raumalaisseurassa halutaan palata takaisin toiminnanjohtaja-malliin.

Fera ry:n puheenjohtaja Sanna-Leena Jokinen vakuuttaa seuran tiedotteessa, että myyntipäällikön tehtäviä hoitaneen Jarkko Kupiaisen työpanokseen ollaan seurassa oltu tyytyväisiä. Tehtävän lakkautus tehdään toiminnallisista syistä.

– Myynti on ollut tähän asti myyntipäällikön vastuulla, mutta seuran kokonaisvaltainen kehittäminen on jäänyt vähemmälle huomiolle. Feran tulevaisuuden ja toiminnan kannalta tällainen organisoituminen ei mahdollista pitkäjänteistä kehittymistä. Seuran koon huomioiden, toiminnanjohtajavetoinen organisoitumismalli on tässä kohtaa järkevin vaihtoehto, Jokinen sanoo.

Viimeksi Ferassa on ollut toiminnanjohtaja vuonna 2018. Tuolloin Hannele Töyrylä-Jokinen siirtyi seuran toimistolta muihin tehtäviin.

– Nyt, kun olemme olleet reilun vuoden verran ilman toiminnanjohtajaa, olemme vakuuttuneita, että toiminnanjohtajamalli toimii parhaiten Ferassa, Jokinen sanoo.

Raumalaisseura kertoo aloittavansa toiminnanjohtajan haun lähipäivinä.