Fera sai Mynämäellä kuusi ensimmäistä juoksuaan vapaataipaleella – "ei tällaista soisi kenellekään"

Fera haki vieraskentältä voiton lopulta selkein 3–1, 12–1 -lukemin.

Mynämäen Vesan ja Rauman Feran välisen ottelun katsojat alkoivat toisella jaksolla jo jännittää, milloin ottelussa tulee ensimmäinen lyöty juoksu.

Ensimmäisellä jaksolla molemmat joukkueet lahjoittivat toisilleen juoksuja vapaataipaleella: Mynämäki antoi kolme, Rauma yhden.

Toinen jakso alkoi kotijoukkueen kannalta todella murheellisesti, kun lukkari Mari-Ann Lehtisen syötöt lipsuivat kerta toisen jälkeen lautasen ulkopuolelle. Fera pääsi jaksossa 3–0 -johtoasemaan, vaikka ei ehtinyt avaussisävuorossaan tehdä oikeastaan itse vielä mitään.

– Erikoinen tilanne ja vähän valitettavakin. Ei tällaista soisi kenellekään, Feran pelinjohtaja Arto Felin kommentoi Vesan lukkarin antamia vapaataipaleita.

Fera vei superpesiskamppailun Mynämäkeä vastaan lopulta selvin lukemin 3–1, 12–1.

Etenijäjokereille hienoja onnistumisia

Vaikka vierasjoukkue sai jo avausjaksolla esittämättä itse ihmeitä, oli Felin hyvin huolissaan. Hän laski, että ilman vapaataipaleita hänen joukkueensa olisi ollut todella pinteessä.

– Olimme todella huonoja sisällä. Keskustelimme tauolla vähän syvällisemmin ja toisella jaksolla se näytti ihan pesäpallolta.

Feralta tilastoissa parhaiten kunnostautuivat kunnarin ja kaksi tavallista lyönyt Fanni Lahtinen sekä jokerietenijät Jannika Lillunen ja Aino Tanhua. Lillunen toi neljä juoksua, Tanhua kolme.

– Tänään tuli molemmille etenijäjokereille onnistumisia ja saimme kentälle suunniteltuja tilanteita. Kun nopsajalat ovat pesillä, niin se auttaa pelin viemistä, Felin totesi.

Feran pelit jatkuvat naisten superpesiksessä keskiviikkona kotikentällä Manse PP:tä vastaan.