Fera voitti tiukan väännön jälkeen – "Kotarin onnistumiset jäivät päällimmäisenä mieleen"

Fera voitti kaksi kolmesta tyttöjen Superpesiksen avausviikon ottelustaan.

Rauman Fera palasi voittokantaan tyttöjen Superpesiksessä perjantaina.

Fera kukisti sarjan kotiavauksessaan Pesäkarhut kotiutuslyöntikisan jälkeen 2–1 (6–4, 1–9, 0–0, 4–2).

– Aika vaiherikas peli. Eka jakso oli tietysti meidän ja toinen vastustajan. Siinä toisella jaksolla oli pientä tuomarihässäkkää. Näkemyseroja tuomariston kanssa, mistä tuli tunnekuohu, ja oma pelimme meni sekaisin, Feran pelinjohtaja Marko Lomppi selosti.

Kotijoukkueen lyönti- ja juoksutehot jakaantuivat tasaisesti. Mette Henriksson löi kaksi ja toi yhden, Aino Tanhua toi kaksi ja Iida Lomppi sekä löi että toi yhden juoksun.

Juoksuton supervuoropari oli Marko Lompin mukaan nihkeää tekemistä joukkueelta. Kotiutuslyöntikisassa sen sijaan kulki, kun Fera takoi neljä juoksua.

– Kotarin onnistumiset ja piste siitä jäivät päällimmäisinä onnistumisina mieleen, hän sanoi.

Fera voitti ensimmäisellä sarjaviikolla kolmesta pelistään kaksi. Tappio tuli tiistaina Hämeenkyrön vieraana, mutta Lomppi oli tyytyväinen viikon saldoon.

– Hämeenkyrö-peli oli viikon paras peli, sillä tavalla pystymme voittamaan pelejä tässä sarjassa. Kärkijoukkueiden Hämeenkyrön ja Pesäkarhujen kanssa pelasimme ristiin, tiukkaa tulee jatkossakin.

Raumalaisten seuraavakin peli on Pesäkarhuja vastaan. Paikallisvastustajat kohtaavat Porissa ensi viikon torstaina.