Feran B-tytöt tasoittivat ottelusarjan ja siirsivät ratkaisun Kempeleen kotikentälle

Fera oli kotonaan parempi jaksoin 9-1 ja 6-5.

Fera oli toisessa puolivälieräkamppailussa pakkovoiton edessä, kun Kiri vei ensimmäisen osaottelun kotikentällään.

Avausjakso oli raumalaisten hallintaa, mutta toinen oli mennä tiukaksi. Jaksot päättyivät raumalaisille lopulta 9–1, 6–5.

– Ensimmäinen jakso oli aika hyvä, kaikilla osui kivasti keppiin. Toisella jaksolla vähän notkahti, mutta onneksi saimme kerättyä ne tarvittavat juoksut.

– Ehkä vähän tyydyimme liikaa siihen, mitä ensimmäisellä jaksolla saimme. Sitten tuli vähän virheitä, kakkospalkinnon pokannut Tinja Töyrylä pohti.

Toisella jaksolla näytti 6–3-tilanteessa jo siltä, että Fera vie ottelun selvästi.

Sitten viimeisessä vuorossa pallo alkoi hieman poltella kotijoukkueen pelaajilla. Vierasjoukkue ei kuitenkaan päässyt kuin juoksun päähän.

– Niin sen vähän kuuluukin mennä jännäksi. Katsojat saavat jännätä, me tiesimme koko ajan, että hoidamme tämän, Töyrylä virnisti.

– Lopussa tuntui, että kolmannen palon tekeminen jopa hieman pelotti. Onneksi ”Jassu” (Jasmin Andreasen) tuosta lukkarin tontilta hoiti sen, Feran pelinjohtaja Juho Luoma näki.Andreasen oli viisi jouksua lyöneen Töyrylän ohella kotijoukkueen avainpelaajia. Kierteisillä syötöillään Kirin pelaajia hämäillyt Andreasen toi viisi juoksua ja löi kaksi.

Erityisen tärkeäksi nousi toisella jaksolla hänen läpilyöntinsä takakentältä.

Heidän lisäkseen Henna Suomisella oli myös hyvä lyöntivire, hän iski kolme juoksua.

– Pelasimme kauttaaltaan joukkueena hyvin. Tänään meillä oli kaksi etenijäjokeria, jotka hoitivat hommansa täydellisesti ja Töyrylän Sonjalta kolmantena jokerina myös hyvä peli. Koko 12 pelaajan joukkue hoiti tämän pelin, Luoma kehui.