Feran lauantainen kotipeli peruttiin, mikä varmisti pudotuspelipaikan

Feran lauantainen kotipeli JoMaa vastaan on peruttu. Kuva: Marko Vihriä


Feran superpesisnaisten pelitauko venyy ainakin vielä yhden päivän, sillä raumalaisten lauantainen kotipeli Joensuun Mailaa vastaan on peruttu.

Feralta peruttiin jo kaksi peliä koronavirustartunnan takia, ja joukkue on ainakin torstaihin saakka karanteenissa. Tartunta todettiin sunnuntaina.

Vastaavassa tilanteessa on JoMa, jonka joukkueessa todettiin maanantaina tartunta. Joukkue on asetettu karanteeniin, ja tämänhetkisen tiedon mukaan se voi päättyä aikaisintaan 21. elokuuta eli suunniteltuna pelipäivänä.

Pesäpalloliiton kilpailutoiminnan ohjausryhmä teki päätöksen lauantain ottelun peruutuksesta keskiviikkona.

Ratkaisu varmisti Feralle pudotuspelipaikan. JoMa on sarjassa yhdeksäntenä eli ensimmäisellä pudotuspeleistä ulos jäävän joukkueen paikalle.

Joensuulaiset saattavat päästä pelaamaan sunnuntaina Mynämäen Vesaa vastaan, mutta edes voitto ei riitä nostamaan joukkuetta Feran ohi.

Fera puolestaan pelaa kauden viimeisen runkosarjapelinsä sunnuntaina vieraissa Hyvinkään Tahkoa vastaan.

– Lauantaina ei pelata, mutta sunnuntaina lähdetään tavoittelemaan seitsemättä paikkaa. Sillä mennään, Feran puheenjohtaja Sanna-Leena Jokinen linjaa.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Kaksi peliä peruttiin, mutta Feran kausi ei ole vielä ohi – "Muutama pelaaja on jo vapautunut karanteenistaan"