Ferasta lähtenyt pelinjohtaja päätyi toiseen superpesisseuraan

Jyrki Pellonperä lähtee Roihuttarien viuhkaan. Kuva: Eetu Setänen

Feran viime kauden pelinjohtaja Jyrki Pellonperä kaivaa viuhkan uudelleen esiin. Pellonperä lähtee luotsaamaan naisten Superpesiksessä pelaavaa Helsingin Roihuttaria.

Pellonperällä olisi ollut vielä 1+1 vuotta jäljellä Fera-sopimuksestaan, mutta se purettiin. Pelinjohtaja perusteli, että yhtälö Raumalla valmentamisesta ja Harjavallassa töissä käymisestä oli liian rankka.

– Koin, että seurassa oli selkeä halu tarttua uusiin haasteisiin ja saada myös minut mukaan tähän valmennusryhmään. Tunsin, että voin olla avuksi. Taustatiimi koostuu mainioista tyypeistä, joiden kanssa uskon työskentelyn olevan jatkossakin antoisaa, Pellonperä perustelee tiedotteessa. 

– Olen iloinen tulevasta joukkueesta ja uskon, että jokainen ringissä oleva haluaa aidosti kehittyä, pelata ensi kesänä parasta pesistään ja viedä omalla panoksellaan joukkuetta eteenpäin. Tämän toteutuessa Roihuttaret tulevat olemaan positiivisella tavalla pirullinen vastus ensi kesän Superpesiksessä.

Roihuttarien valmennustiimiin kuuluvat myös Elina Wallenius ja Joonas Maunu. 

Lisäksi joukkueen fysiikkavalmentajana jatkaa Markus Kuusijoensuu. Lukkareita valmentaa Antti Tokkari ja huolto- ja fysiopuolella nähdään tälläkin kaudella Jouni Hämäläinen. Joukkueenjohtajana toimii Juha Hautakangas.