Frans arvostaa Simonin kanssa vietettyä aikaa

Frans Nielsen ei vielä uskalla innostua NHL:n työsulun mahdollisesta päättymisestä. Pohjois-Amerikasta on aiemminkin tihkunut viestejä, että sopu on syntymässä, mutta joka kerta innostus on ollut turha.

On täysin mahdollista, että hän pelaa viimeistä kertaa Lukon paidassa lauauntaina Pelicansia vastaan.

- Tämä on ollut hienoa aikaa. Koko kaupunki on kohdellut meitä hyvin, pitänyt meistä huolta. Minulle on ollut erityisen hienoa nähdä Simon joka päivä, Nielsen tunnelmoi Porin Isomäen koppikäytävällä.

Hän on kiitollinen siitä, että on varmasti hyvässä kunnossa, jos NHL alkaa.

- Liiga on hyvä, ja pelityyli on lähellä pohjoisamerikkalaista. Olemme saaneet valmistaa itseämme kovavauhtisessa sarjassa, Nielsen kiitteli.

NHL:n työsulkuneuvottelut jatkuivat samaan aikaan, kun Lukko kaatoi Ässät Porissa. Esimerkiksi JYPin Lars Eller ja Rich Peverley tuntuvat olevan varmoja NHL-kauden alkamisesta, sillä he ilmoittivat lähtevänsä Pohjois-Amerikkaan.

- Vaikea sanoa mitään. Kaikki puhuvat asiasta, mutta en halua edes arvata. Todellisen tilanteen tietävät vain Gary Bettman ja Don Fehr, jotka istuvat neuvotteluissa, toinen tanskalaishyökkääjä Mikkel Bödker huomautti.

- Katsotaan, mitä parissa päivässä tapahtuu. Meidän on turha liikaa ajatella sitä, sillä emme kuitenkaan voi tehdä mitään.